Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем със скоростите ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем със скоростите ???

Здравейте колеги,тази вечер увиснах , в смисъл тръгвам аз да се прибирам , включвам първа ...и при опита да мина на втора лоста се откачи ,, - в смисъл не ми остана в ръцете но стана неуправляем - успях да включа някъкси на трета и така се прибрах 50км. Та утре ще лягам под колата.... Ако някой е имал подобен случай нека помогне - да не откривам топлата вода..
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

аз имах подобен случей ама при мен изкочи щангата от ухото на скоростната кутия смисъл зегерката изкочила някак си както и да е в гада се случи отидох взех нова зегерка лежах малко на улицата докато я сложа така 2 пъти на третия път падна докато щях да изпреварвам извън градско направо си останах на пътя добре че съм бългърче и направих работата с един изолирблант дока стигна до дестинацията там бях много изнервен и направих следното вкарах щангата в ухото на скоростната кутия и от долу заварих една по голяма шайба и вярвай ми колега сега както и да я ръчкам освен да съборя скоростната кутия няма какво друго да стане а махането на въпросната шаибйчка става много лесно !!!!!!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
      аз имах подобен случей ама при мен изкочи щангата от ухото на скоростната кутия смисъл зегерката изкочила някак си както и да е в гада се случи отидох взех нова зегерка лежах малко на улицата докато я сложа така 2 пъти на третия път падна докато щях да изпреварвам извън градско направо си останах на пътя добре че съм бългърче и направих работата с един изолирблант дока стигна до дестинацията там бях много изнервен и направих следното вкарах щангата в ухото на скоростната кутия и от долу заварих една по голяма шайба и вярвай ми колега сега както и да я ръчкам освен да съборя скоростната кутия няма какво друго да стане а махането на въпросната шаибйчка става много лесно !!!!!!!!
      Дано да е това
      Alfa GTV 1.8 TS
      Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

какво стана колега какъв беше проблема ??????
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
          какво стана колега какъв беше проблема ??????
          Позна колега,всичко беше точно както го описа, сложих две шайби и нова зегерка и за сега ще покарам така , ако пак се случи - по твоя начин ще я правя.
          Alfa GTV 1.8 TS
          Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщение
            Позна колега,всичко беше точно както го описа, сложих две шайби и нова зегерка и за сега ще покарам така , ако пак се случи - по твоя начин ще я правя.

Колега един съвет хвърли една такава зегарка във жапката да си има че да не ти се случва на път!!!! Защото мен единия път ми се случи по време на изпреварване и добре че нямаше нищо отсреща и имаше отбивка на 10 метра голям късмет извадих !!!!!!!

Comment

Аз на старата, след две зегерки, просто сложих там една миньорска скоба от техническо въженце и забравих за проблема
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Аз на старата, след две зегерки, просто сложих там една миньорска скоба от техническо въженце и забравих за проблема
                още утре слагам една скобичка в жабката
                благодаря!
                Alfa GTV 1.8 TS
                Alfa 33 1,4 feeling 94г.

Comment

Working...
                X